Cautare

3572 de rezultate pentru "blanariu costel strada paul gregeanu" (3.37 secunde)
Inotatorul Paul Georgescu, care a reusit sa strabata inot Canalul Molokai din Hawaii (55,5 km), cu timpul de 13 ore si 6 minute, va sustine astazi o conferinta de presa.
Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R Printul Paul al Romaniei" Lansarea cartii a avut loc la Texas West Grill Restaurant (Bd.
Ioan Paul al II-lea, mai aproape de sfintenie:
Actorul francez Jean-Paul Belmondo s-a nascut la 9 aprilie 1933, la Neuilly-sur-Seine, departamentul de Hauts-de-Seine, Paris, si a crescut intr-o familie de artisti. ... Univers Enciclopedic, 1997) il descrie pe Jean-Paul Belmondo ca pe un antierou lansat la sfarsitul anilor '50:
Este strada Inginerilor Tei din Bucuresti, sectorul 2, o strada care nu are decat aproximativ 500 de metri. Si totusi, aceasta mica strada din sectorul pastorit de primarul Neculai Ontanu inregistreaza un numar record de caini vagabonzi si agresivi organizati in haite.
strada A.I.Cuza - sectorul de drum cuprins intre intersectia cu strada Unirii si intersectia cu strada C. ... strada Popa Sapca; strada Unirii - sectorul de drum cuprins intre intersectia cu strada Mihai Viteazul si intersectia cu strada A.I.
Patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu, Radu Dan Florea, este, potrivit stenogramelor aparute in presa, cel care trebuia sa ii returneze suma de 200.000 de euro omului de afaceri Costel Casuneanu.
Sotii Costel si Lenuta din Itesti, Buftea, au venit la Piata Taraneasca din curtea MTR. ... Romanul, din pacate, e obisnuit sa manance ieftin prost si fara rost, ne-a spus Costel din Itesti.
Paul Grigoriu, o legenda a radioului romanesc, a murit Paul Grigoriu, unul dintre cei mai iubiti oameni de radio din Romania, a fost gasit mort, vineri, in locuinta sa din Buciumeni, Dambovita, unde se retrasese dupa lunga activitate in radiodifuziune.
Viceprimarul Paul Cezar Maftei isi exercita in continuare mandatul, cu toate ca hotararea de validare a acestuia a fost anulata de Tribunalul Galati, iar consilierii locaIi refuza sa se supuna unei hotarari judecatoresti. ... 2008 a CL Balasesti privind alegerea in functia de viceprimar a lui Paul Cezar Maftei.
Magheru de la Universitate pana la intersectia cu strada George Enescu pe sensul de mers spre Piata Romana - pe strada George Enescu de la intersectia cu Bd. Magheru pana la intersectia cu strada Nicolae Golescu, apoi banda unica continua pe str.
Presedintele, la randul lui, a coborat in strada si i-a auzit pe oameni, agenda strazii, dupa cum subliniaza unii lideri politici, a devenit, peste noapte, agenda partidelor din care fac ei parte etc. ... strada!
"Noile restrictii vizeaza inchiderea circulatiei pe bulevardul Carol I, sectorul de drum cuprins intre strada A.I. ... Ca rute ocolitoare se vor putea folosi traseul Calea Bucuresti - strada Unirii - strada A.I.
Daca la nivelul Consiliului Judetului mai exista trei consilieri care nu si-au depus declaratiile (Eugen Durbaca, Marin Costel si Stefan Stanciu), in ceea ce-i priveste pe alesii locali din municipiile, orasele si comunele galatene se poate spune ca mai putin de jumatate s-au conformat legii.
La lucrarile mediate de Nicusor Constantinescu, vicepresedintele organizatiei judetene a PSD Constanta, au participat primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus, care detine si functia de presedinte executiv al PSD Constanta, presedintele PSD Mangalia si viceprimarul localitatii Paul Liviu Botas, fostul deputat de Constanta din partea partidului, Liana Naum, alaturi de cei 121 de delegati (din cei 130), alesi din cadrul celor 19 organizatii locale si de invitatii mai multor partide politice din oras - PPRM, PNL, PD, PPCD, PUR.
Aflat in Anglia, ministrul secretar de stat Victor Paul Dobre s-a declarat suta la suta pentru organizarea de alegeri anticipate.
Cei mai importanti oameni politici din PNL Galati, Paul Pacuraru si Victor Paul Dobre, nu s-au decis daca sa candideze pentru o functie de conducere la nivel central in cadrul Congresului PNL care va avea loc pe data de 12 ianuarie.
Dupa mai multe zile de asteptare, liberalii galateni Victor Paul Dobre si Paul Pacuraru au decis sa candideze, in cadrul lucrarilor Congresului din 12 ianuarie, pentru o functie de conducere la centru in cadrul Partidului National Liberal.
Ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Paul Pacuraru, a declarat, luni, ca va cere insistent Senatului sa aprobe inceperea urmaririi penale in cazul sau.
- Francois Saint-Paul: ... - Francois Saint-Paul: ... - Francois Saint-Paul: ... - Francois Saint-Paul: ... - Francois Saint-Paul: Atunci cand intreb firmele franceze, ele subliniaza nevoia de formare profesionala.
google-analytics.com